Winkelwagen
Checkout Secure
Free shipping in NL & BE

Customer service:

(085) 004 11 11

24/7 Live Chat

Elektrische step voor zakelijk gebruik

Een elektrische step in het zakelijk leven is een uitkomst voor verschillende soorten bedrijven. Voor grote distributiecentra, opslagruimtes, bedrijven met een groot magazijn, maar ook voor bedrijven die te maken hebben met een buitendienst is een elektrische step het ideale vervoersmiddel. Een elektrische step is zeer handig voor werknemers die meerdere keren per dag lange afstanden moeten afleggen.

Daarnaast werkt een elektrische step op de werkvloer efficiënt in de hand. Met een elektrische step als vervoersmiddel besparen jij en jouw medewerkers de tijd en kosten die vervolgens weer gebruikt kunnen worden voor belangrijkere zaken. Dit is ook een reden waarom steeds meer ondernemers ervoor kiezen om de elektrische step zakelijk in te gaan zetten.

De elektrische steps van Super E-steps zijn ook geschikt voor zakelijk gebruik. Voor een efficiënte, veilige en duurzame manier van verplaatsing binnen jouw bedrijf is een elektrische step de ideale oplossing voor jouw werknemers.

Interesse in onze elektrische steps? Voor meer informatie hierover of voor het opvragen van een offerte, kunt u contact opnemen via info@superesteps.nl of bel naar 085 050 8090.

Bestel direct de elektrische step voor jouw bedrijf. Wij leveren in Europa. Heeft u een bedrijf gevestigd binnen de Europese Unie en heeft u een geldig BTW-nummer?, dan kunt u bestellen zonder BTW.

Elektrische step voor zakelijk gebruik Super E-steps
Added to cart!
Free Shipping 14 Days Reflection Period Up to 2 Years Warranty WebshopKeur Certified Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping €25 discount with code MAY25 Now with free shipping! Free Shipping For Over $x to Free shipping in NL & BE You Have Achieved Free Shipping Free shipping on orders over 100 Free shipping now!