Winkelwagen
Checkout Secure
Free shipping in NL & BE

Customer service:

(085) 004 11 11

24/7 Live Chat

Veel gestelde vragen

Bekijk hier de veel gestelde vragen over bestellingen, verzending, garantie, retouren en betalingen.

Staat je antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons dan een email sturen, bellen of met ons chatten via whatsapp.

 

 • Mag je met een elektrische step op de openbare weg rijden?

Momenteel is het niet toegestaan in Nederland om op de openbare weg te rijden. Een elektrische step dient eerst gekeurd te worden door het RDW. Een elektrische step mag pas de weg op wanneer het RDW het voertuig heeft aangewezen als bijzondere bromfiets. Controleer voor de aanschaf van een elektrische step of deze is goedgekeurd voor de openbare weg. 

 

 • Kan ik mijn bestellingen nog wijzigen na de betaling?

Mocht je een wijziging doen aan jou bestelling neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Echter moet de bestelling nog niet verzonden zijn. Hoe eerder je ons op de hoogte kunt stellen, des te eerder we dit kunnen verwerken.

 

 • Wat zijn de verzendkosten?

Wij verzenden alle elektrische steps gratis naar jou toe. Je betaalt verder geen extra kosten. Je kunt meerdere artikelen in één zending combineren.

 

 • Hoeveel jaar heb ik garantie op mijn artikel?

Bij Super E-steps heb je tot 2 jaar garantie op je artikel. De garantie verschilt per onderdeel van de step die u kiest. Als je vragen hebt over wat er onder de garantie van jou elektrische step valt kun je contact met ons opnemen en wij zoeken het voor je op. 

 

 • Hoe kan ik mijn artikelen retourneren?

Toch niet de step die je zoekt? Geen probleem. Je kunt binnen 14 dagen bij ons retourneren. Stuur een email naar info@superesteps.nl en wij zorgen ervoor dat het teruggestuurde artikel verwerkt wordt. Om een product terug te kunnen sturen moet deze in de originele verpakking zitten en ongebruikt zijn. Zie ons retourbeleid voor meer informatie.

 

 • Hoelang gaat een accu mee?

Op een volle accu lading kan je met een step ongeveer 25 kilometer bereiken. De actieradius kan natuurlijk per step verschillen. Dit hangt ook af aan de capaciteit van de accu. De gemiddelde levensduur van een Accu is 2 á 3 jaar. 

 

 

 • Hoe snel gaan de elektrische steps?

Dat verschilt per step. De meeste van onze elektrische steps hebben een maximale snelheid van 25 km/u. Bij een aantal steps kan je zelfs de snelheid bepalen.

 

 

 • Kan ik een van de producten komen bezichtigen?

Dat kan. We hebben een paar van onze producten beschikbaar staan in onze showroom. Maak eerst een afspraak en kom gezellig langs. Ook is een proefrit mogelijk. 

 

 • Mogen elektrische fietsen die 45 km/u gaan op de openbare weg?

Voor deze fietsen gelden andere regels (bromfiets) dan elektrische fietsen die 25 km/u gaan. Deze elektrische fietsen moeten met name een kentekenplaat bevatten en de bestuurder moet min. 16 jaar oud zijn en een rijbewijs hebben. 

 

 • Kan ik gespreid betalen?

In3 - In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over in3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

 • Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

 1. Kies & check:

Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

 

 1. 1e betaling & verzending:

Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

 

 1. 2e & 3e betaling:

Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

 • Kan ik ook losse onderdelen bestellen van een product?

Het is mogelijk om losse onderdelen van een bepaald model te bestellen. Mocht het onderdeel beschikbaar zijn dan sturen we u een factuur per e-mail. Neem gerust contact op met de klantenservice als u vragen heeft. 

Added to cart!
Free Shipping 14 Days Reflection Period Up to 2 Years Warranty WebshopKeur Certified Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping €25 discount with code MAY25 Now with free shipping! Free Shipping For Over $x to Free shipping in NL & BE You Have Achieved Free Shipping Free shipping on orders over 100 Free shipping now!