Winkelwagen
Checkout Secure
Free shipping in NL & BE

Customer service:

(085) 004 11 11

24/7 Live Chat

Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Wat valt niet onder de garantie?

De garantie wordt niet gedekt bij problemen veroorzaakt door:

  1. Onjuist of commercieel gebruik, ongeval, misbruik, verwaarlozing, schokken, hitte of vochtigheid buiten de product-specificaties, onjuiste installatie, bediening, onderhoud of enige wijziging aan het product.
  2. Elk misbruik in strijd met de instructies in de gebruikershandleiding
  3. Storingen veroorzaakt door andere apparatuur
  4. Modificaties uitgevoerd teneinde de software aan te passen
  5. Het vervangen van buiten en binnenbanden.
  6. Slijtage bij slijtbare onderdelen als accu’s, remmen, banden etc.

De garantie is ongeldig als een product wordt geretourneerd met verwijderde, beschadigde of verbroken zegels (inclusief het ongeoorloofd verwijderen van een onderdeel of externe behuizing). 

Klachten

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@superesteps.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Added to cart!
Free Shipping 14 Days Reflection Period Up to 2 Years Warranty WebshopKeur Certified Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping €25 discount with code MAY25 Now with free shipping! Free Shipping For Over $x to Free shipping in NL & BE You Have Achieved Free Shipping Free shipping on orders over 100 Free shipping now!